Oktatóink

Seregi Dominika Pilates oktató
Seregi Dominika Pilates oktató
STOTT Pilates személyi edző,Kinesiotape-terapeuta, TRX oktató

Seregi Dominika

„Ha olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem dolgoznod életed során!” – Confucius

Óvodás koromban ismerkedtem meg a művészi torna és a balett alapjaival szülővárosomban, Kaposváron. Bár e mozgásformák később elmaradtak az életemből, mindig sportoltam valamit. Versenyszerűen röplabdáztam és atletizáltam. Testnevelő szerettem volna lenni, de egy fiatalkori térdsérülés miatt le kellett erről mondanom.
A gimnázium elvégzése után agrármérnöki diplomát szereztem. Ez utóbbi területen csupán két évig dolgoztam, mert hallgatván a szívemre, visszakanyarodtam a sport felé. Először Callanetics oktatóként dolgoztam, majd beleszerettem a Pilates technikába és 2009.-ben sikeres vizsgát tettem. Talajon, Reformer-Chair-V2Max gépeken tartok Pilates órákat magyarul és angolul. Vendégeim között megtalálhatók civilek, sportolók, balett és kortárs táncosok is.
Nyitott vagyok az új mozgásformákra, így TRX és FitBall oktató is vagyok, atlétikus kondíciófejlesztéssel és Kinesiotape terápiával is foglalkozom.
Munkám során igyekszem minden vendégemnek az egyéni adottságainak megfelelően alakítani a gyakorlatokat, így biztosítva, hogy mindenki a saját képességeinek és alkatának megfelelően fejlődjön! 

Eckler Ágnes Pilates oktató
Eckler Ágnes Pilates oktató
STOTT Pilates, BodyART és TRX oktató

Ecker Ágnes

Ecker Ágnes vagyok és 15 éve foglalkozom különböző mozgásformák oktatásával. Az aerobiktól kezdve a személyi edzésig számos fitness-sportágat kipróbáltam: így a fit-ballt, a preventív gerinc edzést, step órákat, de dolgoztam fitness instruktorként is. 

Jó néhány mozgásforma megismerése kellett ahhoz, hogy 2008-ban a pilates mellett kötelezzem el magam. Nem volt ez tudatos döntés, úgy is mondhatnám: a pilates választott engem. Úgy érzem, hogy a sok-sok éves tanulmányaim mind ebben a mozgásformában összpontosulnak. 

A pilates azért is különleges számomra, mert a dinamikus alakformáló órák mellett egy egészen speciális területet is megismerhettem: egy olyan személyre szabott edzésformát, amely a mozgásszervi problémákkal küzdőkön segít. Ezáltal a sport szeretete, a test feszesítése mellett újabb sikerélményhez jutottam. Ezért is választottam a Stott Pilates Injury and Special Population képzését, amely a legmagasabb szintű oktatást nyújtja. 

A pilates során ugyanis a speciális légzéstechnika, valamint az egész törzsizomzatot átmozgató mozdulatok stabilizálják a gerincet és a test minden ízületét. A módszer a légzés segítségével éri el azt, hogy a mélyen fekvő izomcsoportokat is be tudja vonni a mozgásba, így elsősorban a harmonikus testtartást segíti elő, mindeközben egy egészen új testtudatot alakít ki. 

Az elmúlt nyolc év alapján azt tapasztaltam, hogy minden vendégem más és más problémával fordul hozzám. A közel hatszáz különböző pilates gyakorlat speciális kombinációja pedig abban segít, hogy személyre szabottan alakítsa a testet, és enyhítse az esetleges fájdalmakat. 

Fontos küldetésemnek tekintem, hogy minél többen megismerjék ezt a sokoldalú mozgásformát.

Bezár